Cadet Femení: C.B.Balàfia 61 – C. B.Cervera 63

Primera victòria del Cadet Femení de C.B.Cervera en aquesta primera fase, classificatòria per a interterritorial. Aquest dissabte es va jugar un partit molt igualat de principi a final, que va necessitar d’una pròrroga per decidir el guanyador.

Tot i que el partit va ser igualat les cerverines sempre van marcar el ritme del partit, i si no hagués sigut per les moltes pèrdues de pilota no forçades, segurament el partit s’hagués decidit abans. A la mitja part el resultat era de 28-31. I tot i que en l’últim quart les cerverines van disposar de 12 punts d’avantatge, un parcial de 12-0 en els últims 3 minuts i sobretot una cistella en l’últim segon feia que les locals forcessin la prorroga. El resultat del final del partit va ser 54-54.

A la prorroga va continuar la mateixa tònica, ritme de partit dominat per les cerverines, i una major intensitat en el joc va permetre endur-se el partit per 61-63 i apuntar-se la primera victòria de la temporada.

Felicitar el treball de les jugadores, que tot i que els hi van forçar la pròrroga en l’últim segon, en cap moment van defallir i van seguir creient en la victòria.

Van jugar. Ariadna Vicente, Júlia Felip (2), Núria Roqué, Míriam Cortadellas (2), Ada Alsina (11), Pau Terribas (20), Núria Gorro, Ainoa Bastante (4), Marta Serès, Angela Armengol, Judit Corbera (12) i Olivia Bellaubí (12).