Un any més a Segona!!

El passat dissabte 31 de maig, les cerverines es desplaçaven a Cassà de la Selva per jugar el segon partit del play-out amb l'objectiu d'aconseguir la permanència de la categoria.

El partit va començar amb un alt encert de les jugadores locals que posava un marcador de 8-1 al minut 4 de partit, però les cerverines van reaccionar en defensa i en atac per acabar el final del primer quart amb el marcador 12-12. A la represa, l'intercanvi de cistelles va ser constant, però les cerverines van aconseguir anar a la mitja part amb el marcador a favor 19-21. Al tercer quart, les cerverines van sortir més concentrades i van aconseguir un avantatge de 8 punts al minut 9 que es va veure reduït per les jugadores locals gràcies al gran encert en la línia de 6'25. Tot i això, el resultat final d'aquest quart va ser favorable a les cerverines per un 32-38. A l'últim quart, unes recuperacions de pilota i una intensa defensa zonal per part de les cerverines va permetre obrir una escletxa en el marcador 39-48. Però, les jugadores locals no van tirar la tovallola i van intentar reduir diferències gràcies a la gran efectivitat en els triples. Al final, les cerverines es van emportar una merescudíssima victòria amb el resultat final de 52-58. D'aquesta manera, les cerverines van assolir la permanència a Segona Catalana.

Cal destacar, una vegada més, la participació i col·laboració de les júniors Maria Trilla i Ariadna De Dios i el gran recolzament de l'afició cerverina que es va desplaçar fins a Cassà de la Selva per animar a aquest equip.

Anotacions: Anna de Solà (3), Gisela Marimon (6), Esther Martínez (9), Montse Bacardit (1), Marta Trilla (7), Sara Parra, Carme Biols (6), Laura Martínez (18), Yolanda Ruíz (2), Ester Freixes (6), Ariadna De Dios i Maria Trilla.

Parcials: 12-12 / 7-9 / 13-17 / 20-20