Sènior Femení: CB Cervera 60 – FD Cassanenc 34

Primer partit del play-out i primer punt que cau a favor de les cerverines.

El partit va començar amb un alt nivell d’intensitat per part de les visitants que es va veure contrarestat per la gran concentració amb la qual van sortir les cerverines, fruit d’això el resultat a la fi del primer període era de 13-14. A la represa, les visitants van aconseguir un petit avantatge 17-22 en el minut 3, però a partir d’aquí una bona defensa local va permetre aconseguir un parcial d’ 11-0 per anar al descans amb un 28-22 a favor seu.

La tònica després de la mitja part va seguir igual, les cerverines continuaven amb la bona defensa i deixaven sense anotar a les del Cassà fins el minut 7, quan el resultat era de 42-22. El resultat a la fi d’aquest període era de 47-26. En l’últim i, lluny d’abaixar els braços, les del Cervera van continuar molt concentrades per acabar emportant-se el partit per 60-34.

Destacar la gran aportació, una vegada més, de la júnior Maria Trilla i de la cadet Núria Farran.

Aquest proper cap de setmana es desplaçaran a Cassà de la Selva per intentar aconseguir el segon punt que les permetria seguir un any més a segona.

Anotacions: Anna de Solà (3), Gisela Marimon (5), Esther Martínez (7), Montse Bacardit (17), Marta Trilla (2), Sara Parra, Carme Biols (2), Laura Martínez (5), Yolanda Ruíz (5), Ester Freixes (10), Maria Trilla (3) i Núria Farran (1)

Parcials: 13-14 / 15-8 / 19-4 / 13-8