Sènior Femení: CB Cervera 51- CB Calaf 36

Tercera victòria consecutiva de l’equip que li assegura la fase de promoció de descens. En el primer quart les cerverines van sortir molt concentrades, conscients de la importància del partit i malgrat tres triples de les calafines van tancar el primer parcial amb un 17-12. A la represa les visitants van sortir amb molta més intensitat, una derrota suposava el descens de categoria, i gràcies a un parcial de 6-14 arribaven a la mitja part 3 punts amunt, 23-26.

Un bon començament de tercer període va posar per davant a les cerverines però el Calaf no deixava escapar l’equip local del marcador i s’arribava al quart i últim període amb un empat en el marcador, 36-36. En aquest, una gran defensa cerverina va deixar a les visitants sense anotar cap punt i va permetre sumar una important victòria que li garanteix no descendir directament.

Destacar la gran aportació, una vegada més de dues júniors del club, Maria Trilla i Ari de Dios que van suplir amb excel·lència les baixes de l’equip.

Anotacions: Anna de Solà (8), Gisela Marimon (2), Esther Martínez (6), Montse Bacardit (9), Marta Trilla (5), Carme Biols (2), Laura Martínez (4), Yolanda Ruíz (4), Ester Freixes (11), Maria Trilla i Ari de Dios.

Parcials: 17-12 / 6-14 / 13-10 / 15-0