Campiones de Lleida

Aquest passat cap de setmana era un dels més importants pel bàsquet cerverí femení. Hi havia tres equips implicats en Finals 4, un que es jugava la participació en un playoff i l’altre que es jugava la permanència a segona.

Comencem pel PreMini Femení Negre, les més petites del club que van disputar la seva Final 4 el dissabte. Aquest equipet, després de fer un una temporada regular impecable, es va plantar a la Final 4 i, havent quedat primeres, es feia a Cervera. Resultat de la semifinal contra CB Lleida Blanc, 32-20, les nenes van haver de remuntar un resultat en contra i a més a més, van haver de fer front als nervis propis de l’edat i de l’esdeveniment. A la tarda, després de guanyar les semifinals, els esperava el CB Bellpuig Taronja a la final. Les joves jugadores van fer un partit molt complet i van acabar imposant-se per 56-20, resultat que les ha proclamat campiones de Lleida per la porta gran. Cal felicitar a les 10 jugadores i al seu entrenador, Cesc Pedrós.

L’endemà era el torn del Mini Femení i l’Infantil Femení Verd. El Mini entrenat per la Sara Parra es va desplaçar fins la Seu d’Urgell, amb un equip on hi faltaven fins a quatres jugadores. El rival en semifinals era el CE Maristes Montserrat al qual van superar per 52-45 i es van plantar a la final de la tarda on els esperava el Sedis Caditours. Les cerverines van començar força espesses la final, fet que van aprofitar les de l’Alt Urgell que jugaven a casa per agafar una diferència en el marcador (31-12 a la mitja part) que acabaria resultant crucial, ja que tot i guanyar els últims tres parcials no n’hi va haver prou per endur-se la victòria, 50-39. L’Infantil Femení Verd es va desplaçar a Binèfar per jugar les semifinals contra aquest mateix equip que havia quedat primer del grup fort. Malgrat l’absència d’alguna jugadora, les cerverines van lluitar tot el partit i en tot moment van tenir opcions de classificar-se per la final, però les locals es van acabar emportant el partit per 62-52.

El Cadet Femení, es va desplaçar a la pista del SESE A on es jugava l’accés als playoff de l’Interterritorial contra el mateix equip. Les cerverines van tornar a casa amb una victòria per 43-49 que les classificava pels quarts de final. El Sènior Femení també jugava un partit a cara o creu contra el CB Calaf, al qual van acabar guanyant per 51-36 i d’aquesta manera s’asseguren jugar les fases de permanència a Segona Catalana.

Finalment, el Sènior Masculí va acabar la temporada amb una victòria per 62-68 a la pista del Club Esportiu Calafell. D’aquesta manera, acaben cinquens a la classificació amb un balanç de 17 partits guanyats i 13 de perduts.
Amb la tecnologia de Blogger.