Sènior Femení: C.B. CORNELLA B vs CB CERVERA MOBEL LINEA

Diumenge al matí el SF Cervera es desplaçava a la localitat de Cornellà de Llobregat per disputar el partit corresponent a la 26ena jornada. El Club Bàsquet Cornellà instaurat en la 3a posició feia preveure un partit complicat per les de la Segarra, sabent que s’havia de treballar fort en defensa per poder tenir opcions de guanyar el partit.

Va començar el partit amb un baix encert pels dos equips, fins el minut 5 cap dels dos equips va aconseguir anotar. A partir de llavors les de Cornellà van afinar la punteria i van augmentar la pressió defensiva, fruit d’això, el parcial al final del primer quart era de 15 a 4.

El Cervera va arrancar el segon quart volent donar la cara i gràcies a una bona defensa zonal i algunes pilotes robades van provocar un parcial de 0 a 10 que va fer entrar a les noies al partit, arribant a la mitja part amb un 24 a 20 en el marcador.

El tercer quart però, va tornar a caure de banda de les jugadores locals que, amb un bon encert des de la línia de 6,25 i amb paciència, van aconseguir desgastar la defensa zonal de les cerverines i obrir una escletxa gran en el marcador.

L'últim quart, les visitants van intentar retallar distàncies amb l'alternança defensiva i amb atacs ràpids, però l'únic que es va aconseguir va ser tindre un quart igualat i que la diferència en el marcador no sigués encara més gran. Es va arribar al final del partit amb un 65 a 47, però amb la sensació d’haver estat competint pel partit quasi els 40 minuts.

Destacar les jugadores júnior i cadet, Maria Trilla i Núria Farran, que cada partit tenen més minuts i estan sent de gran ajuda, a un sènior ple de baixes.

Anotacions: Vashni Sharp Moore (7), Anna de Solà (8) , Gisela Marimon, Marta Trilla (2), Esther Martínez (4), Montse Bacardit (2), Marta Trilla (12), Laura Martínez (4), Núria Farran (5) i Esther Freixes (3).

Parcials: 15-4, 9-16, 26-9, 15-18