El Cadet Femení, l’Infantil Masculí Verd i el Mini Masculí de torneig

Varis equips del club han aprofitat la parada de la competició per assistir a alguns tornejos que s'han organitzat per setmana santa. El Cadet Femení es va desplaçar a Santa Coloma de Farners per disputar un torneig on hi havia equips com de renom estatal: el Barça, el Manresa, l'UniGirona, l'UE Mataró, l'Igualada, la Penya, etc. Va passar la primera fase com a primer classificat després de guanyar els tres partits que va disputar contra l'UE Mataró, el CB Parets i el CB Banyoles. A les semifinals i gràcies a un triple sobre la botzina va superar a l'Igualada, 38-37 i d'aquesta manera es plantava a la final contra el Barça. Tot i fer un bon partit i donar la cara en tot moment no va poder guanyar al Barça, 64-53. Destacar el bon paper que va mostrar l'equip on pràcticament tota la plantilla és de primer any i té tres infantils.

D'altra banda, l'Infantil Masculí Verd i el Mini Masculí es van desplaçar a Reus. L'Infantil Masculí va jugar contra rivals com el Balaguer, el Reus i el Cunit. Curiositats del destí, el primer partit contra el Balaguer el van guanyar, mentre que contra el Cunit i el Reus van perdre i en l'enfrontament pel 3r i 4t lloc, es van tornar a trobar amb el Balaguer. Aquesta vegada però, van perdre per 1 punt de diferència.

Pel que fa al Mini Masculí, era la primera vegada que assistien a un torneig i la valoració és força positiva, tant a nivells de resultats com de passar-s'ho bé. El primer partit contra el Morell, campió del torneig, no va tenir gaire història. El segon contra Sant Carles de la Ràpita, els cerverins van jugar un molt bon partit i van acabar perdent per dos punts de diferència malgrat anar manant algun moment en el marcador. A la tarda, es van guanyar els dos partits que es van jugar contra el Montblanc i l'Ametlla de Mar.

Després d'aquesta parada per vacances, els equips tornen a la competició. Destaquen els partits a casa tant del Júnior Femení que es juga l'accés a la final contra el CENG (amb un avantatge de 34 punts a favor en el partit d'anada) com del Mini Femení que vol aconseguir l'accés a la final 4 contra el CB Mollerussa (amb un avantatge de 50 punts a favor en partit d'anada). És en aquest tram de temporada on els jugadors necessiten més el suport de la grada, vine a donar-nos un cop de mà!
Amb la tecnologia de Blogger.