Sènior Femení: CB Balaguer 63 - CB Cervera 58

Derrota a la pròrroga del Sènior Femení després de dominar el joc i el marcador durant 39 minuts pel resultat final de 63 a 58.

Les cerverines, conscients que s’enfrontaven a un rival molt dur, van sortir molt concentrades i van aconseguir endur-se el primer parcial per 11 a 15. El segon quart va ser més pobre en anotació i el van dominar les jugadores locals, aconseguint així acostar-se en el marcador, 19 a 20.

A la represa, les de Cervera van sortir disposades a obrir una escletxa en el marcador però els errors sota cistella i alguna badada defensiva els donava només una renda de quatre punts al finalitzar el tercer període, 33 a 37. A l’últim quart les balaguerines van aconseguir passar per davant al minut cinc, però les cerverines tornaven a capgirar el marcador. A l’últim minut les cerverines tenien un avantatge d’un punt i van disposar de quatre tirs lliures per sentenciar el matx. Però la conversió de només d’un tir lliure i una última cistella de les de Balaguer als últims instants va dur el partit a la pròrroga. En el període extra, les cerverines van aguantar els tres primers minuts, la resta va ser de clar domini local i finalment es van endur el partit per 63 a 58.

Tot i la dolorosa derrota després de competir a un grandíssim nivell i plantar cara a un equip que tot i tenir algunes baixes és un gran equip, estem molt contentes de veure que el treball comença a donar el seu fruit. S’ha de seguir treballant perquè aquest fruit siguin victòries en el futur.

Destacar la gran actuació de les nostres pivots Montse Bacardit i Ester Freixes, que van rendir a un gran nivell i la tornada de la Laura Martínez que va fer una destacable actuació després d’uns mesos fora de les pistes de bàsquet.

Anotacions: Vashni Sharp Moore (11), Anna de Solà (2), Gisela Marimon (1), Esther Martínez (4), Montse Bacardit (6), Marta Trilla (6), Carme Biols (5), Laura Martínez (9), Yolanda Ruíz, Ester Freixes (14), Ariadna de Dios.

Parcials: 11 – 15 / 8 – 5 / 14 – 17 / 20 – 16 / 10 - 5