L’Infantil Femení Verd i el Premini Femení Negre estan intractables

Molt mala jornada pels equips del club que van disputar un partit el cap de setmana passat. El Sènior Masculí va perdre a casa contra el CB Valls per 63-66, després de fer un mal primer període (7-23) i d’anar a remolc tot el partit. El Sènior Femení tampoc va tornar amb victòria de la pista del Balaguer tot i haver anat per davant en el marcador durant 39 minuts. Uns últims minuts dolents van portar a les balaguerines a forçar la pròrroga i en aquesta, les cerverines van acusar el cansament i es van veure superades per 63-58. Malgrat això, molt bon paper de les cerverines contra el segon classificat a la lliga que només ha perdut tres partits.

El Cadet Femení va encaixar la primera derrota en aquesta segona a fase a la pista del GEIEG B de Girona, 72-44. Els dos Infantils Negres continuen sense conèixer la victòria en aquesta lliga interterritorial, el Masculí contra el CB Sant Celoni per 36-69 i el Femení contra l’Escola de Sant Gervasi 2 per 59-7.

El Mini Masculí tampoc va poder fer res davant del Flor Vimbodi Pardinyes Groc, 31-81. El PreMini Femení Verd va tornar de Lleida amb una derrota per 66-16 i el PreMini Masculí va caure a la pista de l’Agramunt per 31-16.

Les bones notícies van venir de l’Infantil Femení Verd i del PreMini Femení Negre que segueixen sense conèixer la derrota en el que portem d’any. L’Infantil Femení va superar al CENG per 38-49 i el PreMini al CB Mollerussa per 66-16, en un partit on van debutar un parell de jugadores d’escola. El Mini Femení es va refer de la primera derrota de la temporada i va guanyar amb claredat al BC Almenar per 65-15.