Sènior Femení: CB Cervera 60 – BF Viladecans 56

El Sènior Femení comença l’any amb victòria després de remuntar un marcador advers en dues ocasions i amb pròrroga inclosa pel resultat final de 60 a 56.

El partit va començar amb igualtat per part dels dos equips, l’intercanvi de cistelles era constant i es va arribar al final del primer quart 10 a 12. Al segon quart les cerverines van intensificar la defensa i amb molt bons atacs culminats amb èxit van aconseguir fer un parcial de 15 a 0 durant els primers 6 minuts que capgirava el marcador. Tot i així, les de Viladecans no van defallir i amb un triple als últims instants es van posar només a cinc punts en arribar al descans, 29 a 24.

A la represa les de Cervera van sortir molt toves i van encaixar un parcial de 2 a 16 en els primers set minuts que les va posar nou punts per sota. L’eficàcia d’Ester Freixes anotant vuit punts seguits les va mantenir al partit amb vuit punts de desavantatge encara, 39 a 47. L’últim quart es preveia d’infart quan al minut 7 es va produir el primer empat a 51 i a 53. Les jugadores visitants van anotar per posar-se a 55 i ja no anotarien més. Les de Cervera van necessitar una cistella i un tir lliure al minut 9 per posar-se a un punt. A l’últim minut va disposar de dos tirs lliure dels quals en va anotar un i es va aconseguir la pròrroga.

En aquest període extra les cerverines van demostrar tenir més ganes de guanyar, Montse ho va demostrar aconseguint una cistella més falta a falta d’un minut per culminar el temps. Les de Cervera van sortir més fortes i es van endur el matx merescudament.

Anotacions: Anna de Solà (8), Gisela Marimon (5), Esther Martínez (5), Montse Bacardit (10), Mim Ribalta, Marta Trilla (1), Sara Parra (6), Carme Biols (9), Yolanda Ruíz (6), Ester Freixes (10), Núria Farran.

Parcials: 10 – 12 / 19 – 12 / 10 – 23 / 16 – 8 / 5 – 1