Important victòria del Sènior Femení a casa

Després de la parada de les vacances de Nadal, pocs han estat els equips del club que van retornar el passat cap de setmana a la competició, només van tenir partits els dos sèniors, el júnior i els tres pre-minis.

Pel que fa la branca femenina, el Sènior Femení va aconseguir una important victòria a casa contra el BF Viladecans C després de remuntar en dues ocasions un marcador advers i amb pròrroga inclosa pel resultat final de 60-56. El Júnior Femení va superar amb claredat al CB Borges Garrigues per 12-92 i segueix segon classificat empatat amb el primer. El PreMini Femení Negre no ho va tenir fàcil per superar al CB Lleida Blanc i tornar a casa amb una victòria per 35-66 que el permet continuar al capdavant de la classificació. D’altra banda, el PreMini Femení Verd que mai va baixar els braços va perdre contra el CB Bellpuig Taronja per 19-69.

Pel que fa a la branca masculina, el Sènior Masculí va perdre el seu primer encontre a casa contra el CB Borges Garrigues per 67-76 després de fer un mal partit i el PreMini Masculí (farcit de jugadors d’escola) va plantar cara al CB Bellpuig però no va poder davant la clara superioritat física dels visitants i va acabar perdent per 22-44.

Aquest proper cap de setmana, ja tornen en joc els altres equips del club. Els partits que tindrem com a locals són: el Mini Femení contra el CB Àguiles, l’Infantil Femení Negre contra UE Mataró B, el Cadet Femení contra el CB Sant Josep Obrer A, el Sènior Masculí contra el Club Esportiu Calafell A i l’Infantil Femení Verd contra el CB Serós.
Amb la tecnologia de Blogger.