El Cadet femení comença amb bon peu l'interterritorial

Després de la parada nadalenca la resta d’equips que encara no havien entrat en competició ho van fer el passat cap de setmana. Un bon inici en les segones fases van tenir: el Cadet Femení contra el CB Sant Josep Obrer A al qual va superar per 67-50, l’Infantil Femení Verd contra el CB Serós per 58-8, el Cadet Masculí va tornar de la pista del CB Torrefarrera amb una victòria per 16-67 i el Mini Femení Negre que encara no coneix la derrota i va superar al CB Àguiles per 54-32.

Els tres equips que segueixen disputant la mateixa lligueta van tenir diversa sort, mentre el Sènior Femení perdia contra el CB Calaf per 55-50, el Sènior Masculí després de disputar una gran partit que es va decidir a la pròrroga va guanyar al Club Esportiu Calafell A per 84-77 i el Júnior Femení ho feu a casa del CB Bellpuig per 52-97.

Menys sort van tenir els dos Infantils Negres que van pagar car el debut al nivell A-2. El Femení no va poder fer res davant la clara superioritat del UE Mataró, 2-52 i el Masculí va tornar de Barcelona amb una derrota contra l’Escola IPSI A per 74-24. Tampoc van començar amb sort a la segona fase l’Infantil Masculí Verd que va perdre contra el CB Torrefarrera per 54-49 i el Mini Masculí contra el Pràctiques II Balàfia per 75-46.

A més a més, el passat cap de setmana va entrar en competició un nou equip el Mini Femení Verd que malgrat la derrota va oferir una gran imatge contra el CB Balaguer, 70-62. I si tot això fos poc, també els més petits del club van tenir el seu protagonisme a la trobada d’escoles de bàsquet disputada a Vallfogona de Balaguer.

El proper cap de setmana, tenim fins a un total de 9 partits de bàsquet a Cervera en els quals jugaran: mini, infantils, cadet i sènior masculí, així com també premini, júnior i sènior femení per partida doble.
Amb la tecnologia de Blogger.