Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linea 67 C.B. Sant Josep Obrer 50

Primer partit de la segona fase en la nova categoria interterritorial de Catalunya, que s’ha saldat amb victòria.

El partit s’ha iniciat molt igualat, un parell de triples visitants s’han amortitzat amb dos ràpids contraatacs i les diferències entre els dos equips han estat alternants i en cap moment superiors a quatre punts.

El segon quart, ha estat el que ha liquidat el partit, amb una molt bona defensa de les locals s’ha aconseguit un parcial de 23 a 7.

La resta de partit ha tornat la igualtat en el marcador, només un parcial de 0 a 8 a favor de les visitants en el tercer quart ha fet dubtar de la serietat de les cerverines, que s’han refet amb solvència i han sabut mantenir la diferència per sobre dels quinze punts.

Felicitar a les jugadores per la seva consistència i intensitat mantinguda durant tot el partit.

Parcials: 20 a 17, 23 a 7 (43-24), 13 a 14 (56-38) i 11 a 12 (67-50)

Han jugat: Pau Terribas (8), Ada Alsina (6), Jana Farran (2), Júlia Calafell (18), Júlia Marsol (15), Nuria Farran (10), M. Paris(3) i Olívia Bellaubi (5)