Èxit en la presentació dels equips del Club

El passat cap de setmana tingué lloc la presentació dels 17 equips del club, des dels infants a partir de 4 anys fins els dos sèniors. Com a actes principals es va disputar un partit amistós entre un combinat d’infantils i cadets del Cervera contra el CN Tàrrega i després dels actes vam poder gaudir de dos partits de lliga molt emocionats i interessants. El Sènior Masculí, oferint bones jugades de cara a la graderia, es va imposar al Reus Deportiu B per 72-56 i el Júnior Femení ho feu contra l’ACLE Guissona després d’una pròrroga, 58-48.

També van guanyar els seus partits els dos PreMinis Femenins, el Negre ho va fer contra el CB Bellpuig Taronja per 56-19 i se situa líder i, el Verd superà al CB Mollerussa per 40-35. Pel que fa als Minis acaben la primera fase amb victòria. El Femení va guanyar a l’Unicars Ponent CB Lleida 2 i acaba líder invicte del seu grup, mentre que el Masculí va tornar de la pista del CB Ponts Trans. Modesto amb una victòria per 43-76.

Menys sort va tenir el Sènior Femení que va caure a la pista del CB Martorell Solvin SAF per 47-36, el Cadet Femení que no va poder superar al CB Calaf A i acabà perdent per 44-57, l’Infantil Femení Verd que tot i millorar en el seu joc no va poder fer res contra l’ACLE Guissona, 38-55 i l’Infantil Masculí Verd que va tornar de Tàrrega amb una derrota per 47-40.

Amb aquesta jornada molts equips han acabat la primera fase del campionat per disputar després de les vacances de Nadal la segona depenent dels resultats que hagin aconseguit. Malgrat tot, hi ha dos equips del club que aquest proper cap de setmana tenen compromisos importants, és el cas de l’Infantil Masculí Negre i el Cadet Femení. L’Infantil Masculí es jugarà el pas a nivell A-1 de Catalunya contra la Seu d’Urgell en una eliminatòria a doble partit. Pel que fa a les fèmines, que ja tenen garantit el pas a Interterritorial, celebraran una final a partit únic també contra la Seu d’Urgell per definir el campió territorial de nivell A.
Amb la tecnologia de Blogger.