Cadet femení: C.B. Cervera Mobel Linea 44 C.B. Calaf 57

En aquest últim partit de la primera fase pel cadet femení, les noies del Cervera no s'hi jugaven res, ja tenien la classificació per la Interterritorial garantida i el relaxament, les absències i també el mal joc, van portar a un inesperat resultat en contra de 44 a 57.

El partit va començar igualat i a ràfegues però en els últims minuts dels dos primers quarts, les locals van aconseguir mínimes rendes que feien pensar en la lògica victòria d’un equip que mirant la classificació es preveia superior.

El desconcert va començar al començament del segon quart amb un parcial de 11 a 0 al minut cinc, que no es va poder evitar malgrat els temps morts i els canvis, aquest quart es va tancar amb un marcador de 34 a 38.

L’últim quart, amb el cansament i el desencert, la remuntada no va ser possible, ans al contrari, quantitat d’errades defensives van condemnar a una derrota un pel humiliant per unes noies que el proper dissabte han de jugar la final “A” davant el Sedis, encontre que ha de determinar el campió provincial d’enguany.

Parcials: 13 a 7, 16 a 14 (29-21), 5 a 17 (34-38) i 10 a 19 (44-57)

Han jugat: Pau Terribas (4), Ada Alsina (6), Jana Farran, Júlia Calafell (15), Júlia Prat, Clara Martí (6) Júlia Marsol (13) i Olívia Bellaubi