Sènior Femení: CEP Vallfogona 50 - CB Cervera 61

Primera victòria del Sènior Femení de la temporada. S’enfrontaven els dos equips cuers de la classificació, era vital tornar amb un resultat favorable i així va ser, 50 a 61.

El Cervera va arrencar amb moltes ganes i concentració, aconseguint un parcial inicial de 0 a 8 en 3 minuts, però les jugadores locals van reaccionar ràpidament posant-se per davant amb un parcial favorable de 9 a 0. A partir d’aquest moment l’intercanvi de cistelles va ser constant i es va finalitzar el primer quart amb un 17 a 19 favorable a les cerverines. Al segon període, durant els primers cinc minuts els dos equips es van anar alternant la dominància en el marcador però en els darrers minuts les de Cervera van poder aconseguir la primera distància clara en el marcador per arribar al descans amb set punts d’avantatge, 27 a 34.

A la represa les cerverines van sortir disposades a fer més gran aquesta distància i amb atacs ben culminats i un augment de la intensitat defensiva ho va aconseguir, 36 a 48. El darrer període va ser més igualat i tot i que les de Vallfogona no llençaven la tovallola, les cerverines van saber administrar la distància en el marcador per no haver de patir al final del partit i aconseguir la victòria pel resultat final de 50 a 61.

Anotacions: Anna de Solà (10), Gisela Marimon (8), Caro Galvez (8), Esther Martínez (9), Montse Bacardit (7), Marta Trilla (2), Sara Parra (5), Carme Biols (6), Yolanda Ruíz, Ester Freixes (6), Maria Trilla.

Parcials: 17 – 19 / 10 – 15 / 9 – 14 / 14 - 13