El Sènior Femení aconsegueix la primera victòria

Important victòria la del Sènior Femení a casa del Rubies ABAT CEP Vallfogona per 50-61, ja que suposa la primera victòria des del seu retorn a segona catalana. El Sènior Masculí segueix comptant els partits a casa amb victòries, aquesta vegada el rival fou el Zamar 2000 Ploms Salle Reus que va caure derrotat per 60-48.

El Júnior Femení es va desfer de la derrota de la setmana passada hi va aconseguir superar al CB Lleida per 74-47. També van superar les de la capital del Segrià el Cadet Femení i l’Infantil Femení Negre. Les cadets ho van fer per un clar 27-77 i les infantils per 31-40. El Mini Femení, l’únic equip del club que encara segueix invicte tampoc va faltar a la cita i va superar al BAC Agramunt per 15-62; de la mateixa manera que el PreMini Femení Negre que va superar el CB Bellpuig Blau per un clar 10-60. Menys sort va tenir l’Infantil Femení Verd que va perdre contra el CB Balaguer per 56-6.

Pel que fa a la banda masculina, l’Infantil Masculí Negre va guanyar al Força Lleida CE B per 77-46. L’Infantil Masculí Verd no va poder amb el Tallers Caselles Bellpuig i va perdre per 15-66 i el Cadet Masculí va estar apunt de superar al CB Balaguer 98 A però va acabar cedint per un 60-65. El Mini Masculí va tenir doble jornada, el dissabte superava a casa al CB Alpicat per 68-44 i el diumenge tornava de la Seu d’Urgell amb una derrota per 87-48.

Aquest proper cap de setmana els equips del club que juguen a casa són: Mini Masculí, Infantils Masculins, Cadet Masculí, Sènior Femení i PreMini Masculí i Femení.
Amb la tecnologia de Blogger.