Sènior Femení: CB Cervera 40 – A.E.S.E. 54

Nova derrota del Sènior Femení després d’una bons trenta minuts inicials, falta culminar la feina per poder aconseguir la primera victòria.

Les de Cervera van sortir disposades a fer un bon partit i així es reflectia a la pista amb una bona defensa i efectiu joc d’atac durant el primer quart que acabava 12 a 8. Al segon període les de l’Hospitalet van incrementar la duresa defensiva, però les cerverines creaven bones situacions d’atac i valentes cap a cistella aconseguien forçar faltes i anar a la línia de tirs lliures. Van marxar al descans amb un clar avantatge, 26 a 21.

A la represa, les de Cervera van començar a cometre errors en les passades, cosa que provocava fàcils contraatacs per part de les visitants, que aconseguien capgirar el marcador, 34 a 36. Els quatre primers minuts del darrer període van condemnar les cerverines a la derrota donant un avantatge de 10 punts a les visitants. Les de Cervera no van llençar la tovallola en cap moment i van lluitar fins al darrer segon però sense les idees clares i sense la confiança suficient per poder capgirar el marcador.

Les cerverines estan treballant molt per adaptar-se al canvi de nivell a la categoria i estem segures que en breu podrem recollir els fruits de la feina que s’està realitzant.

Anotacions: Anna de Solà, Gisela Marimon (4), Caro Galvez (3), Esther Martínez (2), Montse Bacardit (7), Marta Trilla (2), Sara Parra (4), Carme Biols (8), Yolanda Ruíz (4), Ester Freixes (6), Núria Farran, Maria Trilla.

Parcials: 12 – 8 / 14 – 13 / 8 – 15 / 6 - 18