Els tres Preminis del Club guanyen els seus partits

Exitós cap de setmana pel que fa als equips més joves del Cervera que estan en competició. El PreMini Masculí va guanyar al Força Lleida CE 1 per 16-59, el PreMini Femení Verd va tornar de la pista del CB Bellpuig amb una victòria per 18-31 després de remuntar en l'últim parcial i el PreMini Femení Negre va superar al Sedis karting El Pla per 51-30.

D'altra banda el Júnior Femení va superar amb facilitat al CB Bellpuig per 61-20. Els resultats negatius van venir de part dels dos sèniors, mentre que el Masculí no va ser capaç de superar al cuer de la lliga, Bàsquet l'Arboç A, 54-52; el Femení segueix sense conèixer la victòria i va encaixar la setena derrota de la temporada contra l'AESE per 40-54.

Coincidint amb un cap de setmana de pont s'han disputat tornejos de seleccions zonals de Lleida. Els jugadors seleccionats cadets van ser: Joan Tolosa, Marta París, Júlia Marsol, Clara Martí, Olivia Bellaubi i Ada Alsina. I els infantils: Adrià Bardeli, Adrià Trilla, Pau Costa, Carla Calafell i Aura Riu.
Amb la tecnologia de Blogger.