Sènior Femení: C.B. Cervera 20 – C.B. Balaguer 73

Dur correctiu el rebut per les cerverines per part de les jugadores del Balaguer. Les de Cervera no van tenir opció en cap moment i van caure contundentment pel resultat final de 20 a 73.

El partit va començar amb una cistella inicial de les de Cervera, però a partir d’aquest moment, les balaguerines van passar per damunt de les locals en tots els aspectes. El primer quart ja reflectia un escandalós 3 a 22 i a la mitja part s’hi arribava amb un 7 a 40.

A la represa les cerverines van intensificar la defensa aconseguint esgotar la possessió de les jugadores rivals, tot i això no aconseguien aprofitar les possessions per anotar. Al final del tercer període s’hi va arribar amb un 12 a 53. El desencert de cara a cistella i a l’hora de prendre decisions era total. En definitiva, les de Cervera no van poder fer res davant un Balaguer amb experiència a la categoria i amb molt bones jugadores. Només queda aprendre d’aquesta dura derrota i continuar treballant per poder aconseguir millors resultats.

Anotació: Anna de Solà, Gisela Marimon, Caro Gálvez, Esther Martínez (5), Montse Bacardit, Marta Trilla (6), Sara Parra (4), Carme Biols (2), Yolanda Ruíz (1), Ester Freixes (2), Ariadna de Dios, Maria Trilla.
Parcials: 3 – 22 / 4 – 18 / 5 – 13 / 8 - 20
Amb la tecnologia de Blogger.