La majoria dels equips del club inicien les competicions

El passat cap de setmana van començar la lliga una gran majoria dels equips inferiors del club, els dos sènior ja feia un parell de setmanes que l’havien iniciat.

Dels partits com a locals s’ha de destacar la contundent derrota del Sènior Femení que no va entrar en cap moment al partit i va perdre per 20-73 contra el Rest. Can Pere CB Balaguer. A banda del Sènior, el Cadet Femení, l’Infantil Femení Negre, l’Infantil Femení Verd i el Mini Masculí també van perdre els seus respectius partits. El Cadet Femení ho va fer contra el Sedis Hidrolleida després de disputar un intens partits que no es va decidir fins als segons finals (44-45). L’Infantil Femení Negre també va caure contra l’equip de La Seu d’Urgell per 19-59 mentre que l’Infantil Femení Verd va perdre contra el CB Balàfia per 23-45 i el Mini Masculí no va poder plantar prou cara a un CN Tàrrega 02 molt més fort físicament, 34-61. L’alegria de la jornada va ser pel Mini Femení que va derrotar al CB Àguiles per 64-34 en un partit que gairebé van dominar de principi a fi i el Júnior Femení que va guanyar al CB Balaguer per un ajustat 47-46.

D’altra banda, el Sènior Masculí va perdre a la pista del CB Valls BNA per 68-66 després d’una pròrroga. Mala sort per aquest equip que ja ha perdut dos partits en els últims segons. El Cadet Masculí tampoc va tenir sort a la pista del Sícoris 98 i va perdre per 61-11. Diferent sort que l’Infantil Masculí Negre que va tornar amb una victòria de Lleida per 54-69 contra el Sícoris 00.

Destacar la gran afluència de públic assistent en tots els partits que els equips cerverins han jugat a casa, cosa que dóna una ajuda i un suport necessari per tirar endavant els partits. Des del Club, s’anima a seguir amb aquesta dinàmica i recorda els partits com a local per aquest proper cap de setmana dels següents equips: Mini Masculí, Infantil Masculí Negre, Cadet Masculí, Sènior Masculí i Infantil Masculí Verd.
Amb la tecnologia de Blogger.