Sènior Femení: Barça CBS Blau 74 – CB Cervera 43

El sènior femení torna a caure aquest cop a la pista del Barça CBS Blau per un resultat de 74 a 43.

El matx va començar igualat amb intercanvi de cistelles i molta intensitat el qual es va acabar el primer període amb un ajustat 14 – 17. Un bon inici del segon quart va posar les cerverines per davant però les locals de seguida van tornar a col·locar-se per davant en el marcador i van obrir una petita escletxa de 9 punts, 35 – 26.

A la represa de la mitja part les cerverines van sortir concentrades per escurçar distàncies, però la pressió de les locals va servir perquè aquestes agafessin més distància en el marcador. L'últim quart també va estar marcat per la pressió constant de les del Barça que no va deixar que les cerverines escurcessin les distàncies acabant així el partit amb un resultat de 74 a 43.

Tot i la diferència de punts en el resultat final les cerverines no van deixar de lluitar en cap moment i jugar en equip.

Anotacions: Anna de Solà (4), Gisela Marimon (2), Caro Galvez (5), Esther Martínez (9), Montse Bacardit, Marta Trilla (5), Sara Parra (1), Carme Biols (7), Ester Freixes (10), Júlia Calafell, Núria Farran.

Parcials: 17-14 / 18-12 / 21-8 / 18-9.
Amb la tecnologia de Blogger.