El Mini Femení encara no coneix la derrota

Fa 4 jornades que ha començat la lliga i el Mini Femení suma tots els partits amb victòries. L'última víctima va ser el CB Mollerussa el qual va sortir de Cervera derrotat per 60-10. Se'ns dubte un gran inici de campionat per aquestes joves jugadores. L'altre equip que segueix en ratxa és l'Infantil Masculí Negre que va guanyar al CE Maristes Montserrat per 7-57. També contra els Maristes, el Cadet Masculí va aconseguir la primera victòria de l'any, 53-90 i el Cadet Femení la seva tercera per 63-45. Un altre equip que està tenint un bon inici de temporada és el Sènior Masculí que jugant a un alt nivell d'intensitat i circulació de pilota va guanyar al CB Tarragona B per 87-71. L'Infantil Femení Negre també va guanyar el seu partit contra l'Electricidad Herrera Binefar per 45-31.

Menys sort segueixen tenint els dos Infantils Verds que van perdre els respectius partits per 5-56 en el cas de les noies contra el Lleida Net CB Lleida i, per 68-17 els nois contra el CB Tremp. El Mini Masculí també va perdre contra el Cappont 02-03 per 88-46 i el Sènior Femení va perdre contra el Barça CBS Blau per 74-43 tot i plantar cara durant tot el partit.

Aquest proper cap de setmana li toca debutar als 2 Pre-Minis Femenins i al Pre-Mini Masculí. A casa jugaran: Mini Masculí, Júnior Femení, Pre-Mini Masculí, Sènior Femení, Pre-Mini Femení, Infantil Masculí Verd i Sènior Masculí.
Amb la tecnologia de Blogger.