L'Infantil Masculí del Cervera es mostra intractable i guanya a la pista del Foça Lleida

Victòria amb solvència del C.B.Cervera a Barris Nord davant un Força Lleida B que només va oferir resistència fins a la mitja part.

Els cerverins van dominar el partit des del primer minut, tot i jugar amb 9 jugadors per la lesió de Miquel Subies a la roda d'escalfament.després d'un cop fortuït amb un company.

El Cervera va demostrar molta més energia en defensa que el rival i va ofegar qualsevol intent d'entrar al partit dels lleidatans. La pressió asfixiant, els dos contra u, i les 23 pilotes recuperades sumats als 20 rebots en atac van fer que el partit tingués només color visitant.

Al descans el marcador era 20-29. A partir d'aquell instant el Cervera va ser clar dominador amb un parcial de 10-25 en el tercer període. El joc ràpid en transició i el poder en el rebot van ser decisius.

En atac, cal destacar els 16 punts de Roger Puiggrós i els 15 de Nil Piqué. En defensa, remarcar la feina de tot l'equip que s'ha mostrat impecable en aquest inici de lliga.

Amb tres victòria consecutives davant de rivals d'entitat com Sícoris, Andorra i Força Lleida el Cervera encapçala el grup 1 de la lliga infantil en solitari.

Força Lleida “B”: Prieto (4), Treviño, Rue (4), Martinez, Solsona (4), Lao, Sánchez (15), Rubin, Civera (10), Melcion (2), Perdiles (4)

C.B.Cervera: Roger Puiggrós (16), Adrià Trilla (4), Miquel Subies, Marc Cases (7), Adrià Bardeli (5), Jordi Coll (2), Nil Piqué (15), Pau Costa (9), Gabi Sterea (4), Martí Beleta (7).

Parcials: 8-19 / 14-10 / 10-25 / 11-15
Àrbitre: Zhuo, J.
Resultat final: 43-69