Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linea 63 - Tolse C.B. Lleida 31

Parit dominat de cap a peus per un Cervera molt superior, que només amb les anotacions del primer i últim quart n’hauria tingut prou per guanyar el partit.

Un inici, amb molta pressió i amb ràpids contraatacs, va desconcertar al Lleida que no era capaç de superar la defensa local i no va ser fins el minut 6 d’aquest primer quart que va anotar la seva primera cistella, llavors amb un parcial de 12 a 3.

El segon quart va ser el més igualat, amb un pobre parcial de 8 a 6, motiu de la relaxació de les locals.

El tercer període , després del descans, es va tornar a marcar les diferència entre els dos equips, amb un Cervera, altra vegada elèctric i amb un parcial inicial de 10 a 2 al inici , van permetre tancar e quart amb una avantatge de 26 punts.

L’últim quart, les noies del Cervera van relaxar la defensa, i el Lleida va aconseguir la seva millor puntuació del partit amb un parcial d 18 a 11 que deixava un resulta final al lluminós de 63 a 31.

En resum un partit, amb molt a millorar, ja que s’han fallat moltes cistelles fàcils, i amb alguns errors defensius, però amb molt d’esforç per part de les jugadores, malgrat que l’amplitud del resultat a vegades amaga el treball i sembla que ha estat fàcil.

Parcials: 18 a 6, 8 a 6, 19 a 8 i 18 a 11

Han jugat Pau Terribas (10), Jana Farran, Ada Alsina, Julia Calafell (20), Julia Prat, Clara Martí (2), Julia Marsol (8), Nuria Farran (6), Marta París (13) i Olivia Bellaubi (4).