Sènior Femení: C.B. Secà Sant Pere 50 – C.B. Cervera 45

El Sènior Femení va debutar a 2a Catalana a la pista del CB Secà Sant Pere de Lleida. Tot i la falta d’efectius, les noies de Joan Albert van poder competir a un alt nivell i quasi s’enduen la victòria. El partit va finalitzar 50 a 45.

Al primer quart hi va haver un intercanvi de cistelles constants, un ritme intens i bons contraatacs per part de les cerverines, 12 a 14. El segon període va ser similar, acabant amb les jugadores locals celebrant les cistelles que les apropaven al marcador com si es tractés d’una final, 22 a 23.

A la represa les lleidatanes van sorprendre les de Cervera amb un parcial que les posava sis punts per davant. Però lluny de donar el partit per perdut, les cerverines van treure forces i orgull per poder capgirar el marcador i aconseguir una avantatge de cinc punts al final del tercer quart, 36 a 41. L’últim quart les cerverines van acusar el cansament i, amb diversos errors tant en defensa com en atac i poca efectivitat de cara a cistella van acabar deixant escapar la victòria, 50 a 45.

Anotació: Anna de Solà (10), Gisela Marimon, Esther Martínez (9), Montse Bacardit (5), Marta Trilla (2), Sara Parra (12),Carme Biols (5), Mim Ribalta (2), Ariadna de Dios, Núria Farran.

Parcials: 12 – 14 / 10 – 9 / 14 – 18 / 14 - 4