Primera victòria del Sènior masculí

Després de la derrota del passat cap de setmana en el primer partit de lliga, el Sènior Masculí es va refer i va poder oferir una victòria als seus aficionats que coincidint amb la Festa Major de Cervera es van desplaçar al pavelló. El rival era el CB Balaguer B. El partit va ser força distret i igualat en tot moment. Tot i la bona feina dels cerverins, el Balaguer es va endur el primer quart per 19-25. A la represa, el Cervera es va anar traient els nervis del debut a casa i després de culminar bones jugades, va aconseguir igualar el partit 36-36, resultat al qual s’arribaria al descans. A la segona part, el Cervera dominava el joc interior amb els seus pívots (Roger Riu, Jordi Aldomà, Sergio Hidalgo i Nil Targa), però el Balaguer responia amb gran encert des de la línia de 6,25 i així va començar el darrer període amb el resultat empatat a 50. En l’últim quart, les defenses es van imposar als atacs i els nervis eren presents ja que un error podia decantar la balança cap a una banda o una altra. A falta de 36 segons i amb el resultat de 66-64, els balaguerins van fallar el tir de tres punts i el rebot va anar a parar a mans cerverines, la qual cosa va obligar al Balaguer a fer falta per portar al Cervera a la línia de tir lliure. Malgrat que, l’Ivan Alsina va fallar els dos tirs lliures, el resultat ja no va variar i va fer justícia amb l’equip de la Segarra. Cal destacar que els 10 jugadors disponibles per Carles Solé van anotar

D’altra banda, el Sènior Femení va debutar a 2a Catalana a la pista del CB Secà Sant Pere de Lleida. Tot i la falta d’efectius, les noies de Joan Albert van poder competir a un alt nivell i quasi s’enduen la victòria. El partit va finalitzar 50 a 45.

Al primer quart hi va haver un intercanvi de cistelles constants, un ritme intens i bons contraatacs per part de les cerverines, 12 a 14. El segon període va ser similar, acabant amb les jugadores locals celebrant les cistelles que les apropaven al marcador com si es tractés d’una final, 22 a 23. A la represa les lleidatanes van sorprendre les de Cervera amb un parcial que les posava sis punts per davant. Però lluny de donar el partit per perdut, les cerverines van treure forces i orgull per poder capgirar el marcador i aconseguir una avantatge de cinc punts al final del tercer quart, 36 a 41. L’últim quart les cerverines van acusar el cansament i, amb diversos errors tant en defensa com en atac i poca efectivitat de cara a cistella van acabar deixant escapar la victòria, 50 a 45.

Anotació: Anna de Solà (10), Gisela Marimon, Esther Martínez (9), Montse Bacardit (5), Marta Trilla (2), Sara Parra (12),Carme Biols (5), Mim Ribalta (2), Ariadna de Dios, Núria Farran.
Parcials: 12 - 14 / 10 - 9 / 14 - 18 / 14 - 4

El proper cap de setmana ja entren en competició els altres equips del club, des de mini fins a júniors. Com a locals jugaran: Infantil Femení Verd, Mini Femení, Mini Masculí, Infantil Femení Negre, Cadet Femení, Sènior Femení i Júnior Masculí.