ELS NOSTRES MINIS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

El passat cap de setmana 15 i 16 de juny els nostres minis del Cervera es van desplaçar fins a Figueres per disputar el Campionat de Catalunya, plaça que havien aconseguit després de quedar campions a Lleida. El sol fet d’arribar-hi ja era tot un èxit, però lluny d’això van jugar uns gran partits de bàsquet i van tornar a Cervera amb un 5è i 6è lloc molt meritoris. Destacar que hi havia 8 equips de categoria masculina i 8 de femenina.

El Mini Masculí va començar contra el Club Delfos EBCB Cornellà A (49-99), malgrat jugar un gran matx que els va donar confiança pels següents partits no van poder fer res davant d’un equip que acabaria sent el subcampió de Catalunya. En el següent partit, van haver de patir de valent per superar al campió de Tarragona, el Sagrat Cor. A la mitja part tenien una avantatge de 16 punts de diferència, però el tarragonins es van anar apropant al marcador fins a posar-se per davant a pocs segons pel final. Per sort, una última cistella del cerverí Gerard Marsol va donar la victòria al Cervera per 78-79. En el partit del diumenge, on es decidia el 5è i 6è lloc, els nostres joves jugadors van superar al CIFEC AB El Vendrell per 66-80 gràcies a un gran treball de tot l’equip.
Dues victòries en tres partits que donàvem una meritòria 5a posició als Campionats de Catalunya. I, sens dubte, una gran experiència que no oblidaran mai.

El Mini Femení també va començar contra un rival molt fort que acabaria sent el subcampió, el Sant Gervasi 1, el resultat final ho diu tot: 10 a 60. Malgrat la dura patacada, en el partit de la tarda es van saber refer i van poder superar a la Salle Ploms per 35 a 43 gràcies a un primer parcial molt bo de 2 a 14. En el partit de diumenge, on es decidia el 5è i 6è lloc, les nostres jugadores van plantar cara a tot un GEIEG A contra el qual van acabar perdent per 66 a 36.
Aquesta derrota en l’últim partit va suposar una 6a posició en els Campionats per part de les cerverines. De la mateixa manera que amb la branca femenina, una gran experiència que sempre recordaran.

Per una altra banda, divendres a Bellpuig es va celebrar la Festa del Bàsquet Lleidatà. Els equips premiats van ser: Mini Masculí, Mini Femení, PreInfantil Femení, Infantil Femení Negre i Sènior Femení. I els nostres jugadors premiats com a finalistes o millors jugadors de les seves categories van ser: Robert Marsol, Júlia Calafell, Marta París i Montse Bacardit. A més, el Club també va rebre una distinció especial per ser el Club amb un major nombre d’equips en una trobada de bàsquet. Una temporada pletòrica des dels més grans fins als més petits.
Amb la tecnologia de Blogger.