EL PREINFANTIL FEMENÍ I EL SÈNIOR FEMENÍ ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

Després de proclamar-se Campiones de Lleida, l’equip PreInfantil Femení va jugar el Campionat de Catalunya a Solsona el passat cap de setmana. Al primer partit, es va enfrontar al Sant Gervasi, enfrontament on fins al final, va tenir possibilitats de guanyar però que finalment va acabar perdent per 47-58. A la tarda, jugava contra el Vendrell equip al qual va guanyar per 45-58, en un segon quart pletòric de les jugadores cerverines on van aconseguir un parcial de 7-23 que els va donar tranquil·litat per la resta del partit. Amb aquesta victòria, el diumenge al matí es jugaven el 5è i 6è lloc. En aquest partit contra les del Sagrat Cor de Tarragona van poder desplegar el seu millor joc i, amb els nervis ja superats del dissabte, es van acabar emportant el partit per 45-64 i aconseguint d’aquesta manera la 5è posició dins del Campionat. Sens dubte una gran experiència per aquestes joves jugadores.

A banda del PreInfantil Femení, el Sènior Femení també jugava la Final 4 del Campionat de Catalunya, en aquest cas, a Olesa de Montserrat, contra el campió de cada província. En la primera semifinal les cerverines no van poder aconseguir la victòria davant un CB Olesa B clarament superior en efectivitat, que no en atac estàtic. Les de Joan Albert van sortir a jugar el seu joc, tant en atac com en defensa i van aconseguir realitzar jugades vistoses i contraatacs ben culminats.  Van lluitar fins al final davant un equip que va ratllar la perfecció en quant a efectivitat en els llançaments de mitja distància i de tres punts (van convertir un total de 12 triples).

Cal dir que el CB Olesa B es va proclamar campió a la tarda contra el CB Roses.
Aquest proper cap de setmana, el Mini Masculí i el Mini Femení es desplacen a Figueres per jugar els seus respectius Campionat de Catalunya, sens dubte un premi i una bona experiència per aquests jugadors.

A més a més, el divendres al vespre una bona representació d’equips, jugadors, entrenadors, directius, etc. es desplaçaran a Bellpuig en la Festa del Bàsquet Lleidatà on varis equips i jugadors opten a premis. 
Amb la tecnologia de Blogger.