MINI FEMENÍ

Gran partit de l’equip mini femení, que aconsegueix el liderat davant el Bellpuig.
L’equip mini femení del club bàsquet Cervera va disputar, aquest dissabte dia 2 de març, un dels partits més importants de la de la segona fase de la competició, contra el C.B. Bellpuig, a casa seva. Va ser un partit amb els nervis a flor de pell, tant a la pista, com a la banqueta i, fins i tot, a la graderia. Cal destacar que el Cervera va començar amb moltes ganes i molta motivació, que els va servir per aconseguir una gran diferència en el marcador, fins a l’últim temps, quan van relaxar els seus esforços, fins al punt que les jugadores de Bellpuig, van empatar el partit, i van dificultar les coses a les jugadores cerverines, que van saber resoldre la situació gràcies al treball en equip i el control de la pilota en l’últim minut de joc, que les va ajudar a aconseguir la victòria per 2 punts (56-58). Aquesta victòria, permet a les cerverines, superar l’actual líder de la competició, el C.B. Bellpuig, i tenir una segona volta més favorable com a primeres de grup.

JORNADA 8

VEDRUNA BALAGUER 12 - CB CERVERA 62

El mini femení, que s´enfrontava al Vedruna Balaguer fruites fortuny al Pavello del Balaguer, va poder jugar un partit còmode, ja que l´equip Cerverí  va ser superior en tot moment i no va donar cap opció al equip local.
L´equip mini del cervera va demostra un bon nivell en cadasqun dels parcials i no va donar cap opció a l´equip local, al qual se li va tancar el marcador amb el resultat de 12-62.
La forta defensa mostrada per les cerverines en tot el partit i la sortida a contraatac van ser les claus d´una molt merescuda victoria.
 Julia G. - ,Andrea M. - , Anna B. 16, Nuria S. - ,Inssaf B. 4, Julia C. 2, Sandra C. 2, Lidia G. 2, Carla  C. 21, Aura R. 22, Gisela V. 11,
Amb la tecnologia de Blogger.