Les Seleccions Catalanes Infantil i Mini participaran, del 23 al 27 de març, en el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que t indrà lloc a Chiclana i Puerto Real, l'Infantil; i a San Fernando, el Mini.
Les Seleccions Catalanes Infantil i Mini així com tota l'expedició catalana, que compta també amb quatre àrbitres catalans (Eva Areste, Andrés Fernández, Josep Manel Huertas i Xavier Lanza), marxaran el proper dijous 21 de març cap a Cadis.
Del dissabte 23 al dilluns 25 de març es disputaran les fases prèvies de cada categoria amb quatre partits per a cada selecci ó. Finalitzada aquesta primera fase, només el primer i el segon de cada grup accedirà a les semifinals. En el campionat Infantil, les semis es disputaran el matí del dimarts 26 i les finals i partits pel 3r i 4t lloc, el mateix dimarts a la tarda. Les semifinals del campionat Mini, en canvi, es disputaran dimarts 26, mentre que les finals i partits pel 3r i 4t lloc el dimecres 27.
El combinat Mini Masculí, entrenat pel seleccionador català Josep Maria Planas, juntament amb els seus ajudants Toni Mayol i Gorka Bertran, està enquadrada en el grup B de l'especial juntament amb les seleccions del País Basc,Canàries, Comunitat Valenciana i Aragó. La Selecció Catalana Mini Masculina és l'actual sots-campiona en caure a la final de l'any passat davant Andalusia per 67-72.
De les 25 vegades que el combinat masculí ha participat en aquests campionats, només en una ocasió no ha sumat cap medalla. En total acumula 24 medalles: 13 d'or, 7 d'argent i 4 de bronze.
Del Club i com ja sabeu, tenim la sort que el Robert Marsol Vázquez pugui disputar el campionat amb la selecció catalana Mini. Des d’aquí desitjar-li molta sort i com diu el nostre lema, molta FORÇA!!
Amb la tecnologia de Blogger.