EL PRE-MINI MASCULÍ ARRIBA A LA FINAL 4


EL PRE-MINI MASCULÍ ARRIBA A LA FINAL 4
Aquest cap de setmana ha estat una jornada amb pocs partits, ja que molts equips tenien parada de lliga degut a la setmana Santa. Malgrat això, elPre-Mini Masculí ha acabat la lliga regular al vèncer el BAC Agramunt per 14 a 64 i d’aquesta manera ha obtingut un bitllet per la Final 4 de la categoria, a l’acabar tercer classificat. Aquesta Final 4 es disputarà el cap de setmana del 20 al 21 d’Abril a camp neutral. Des d’aquí felicitar a tot l’equip i donar-los-hi molta energia per aquest mes que tenen per preparar aquests decisius partits. MOLT BONA FEINA PRE-MINIS!!
A banda del Pre-Mini Masculí també van guanyar els seus partits el Sènior Femení contra Oli Tros Estant Bellvís per 91-13 i l’Infantil Femení Verdcontra el CB Seròs per 2-53. Per altra banda, El Sènior Masculí ajudat per molts júniors del club va perdre contra el CB Alpicat per 48-75 i el Pre-Mini Femení també va caure a casa contra el BC Almenar (MXT) per 7-57.
Per no perdre el ritme de competició i afrontar un bon final de temporada, molts equips del club seguiran entrenant durant les vacances de Setmana Santa i l’Infantil Femení Negre disputarà un torneig a Salou. 
Amb la tecnologia de Blogger.