Resultat Sènior Masculí Negre 26-03-2023

Victòria del sènior negre contra @basquet_martorell 89-62. Primera part difícil en un partit complicat de jugar quan la classificació ja està decidida amb un marcador ajustat a la mitja part 45-41. Però els nostres van saber donar-li la volta a les sensacions i amb una millor defensa deixant el contrari amb 21 punts a la segona part i un atac més fluid ens va portar a poder decidir el partit i disfrutar tots els jugadors. Ens queda un partit per acabar amb bones sensacions i poder fer una segona volta sense derrotes i començar a pensar en la propera temporada. Destacar els minuts del Guillem Castells que va poder jugar en una temporada complicada per ell per culpa de les lesions. #cbcervera #cerverafort #cbcseniornegre2223