Resultat Sènior Masculí Negre 19-03-2023

Victòria i ASCENS del nostre sènior en el partit decisiu per assegurar la segona posició contra @cengartesa 55-68. Molt bon inici dels nostres amb intensitat defensiva i encert en atac arribant a diferències de +21 a meitat del segon quart 16-37. A partir d'aquest moment la lògica reacció del rival amb una zona que ens costava atacar amb fluïdesa va ajustar el resultat a la mitja part 28-41. Un mal inici de tercer quart amb moltes errades en atac i un mal percentatge en el tir lliure va fer igualar el partit a meitat del tercer quart 43-45. A partir d'aquí el sènior va començar a demostrar la seva qualitat col·lectiva i acabar de decidir el partit a favor dels nostres fins al final i sense donar més opcions al rival. Objectiu aconseguit tot i que ens queda un mal regust de no poder assolir la primera posició que sincerament aquest equip ha demostrat que podia ser seva. Enhorabona a TOTS els jugadors i a tot el club. Agrair el suport de l'afició. CERVERA FORT!!!!! #cbcervera #cerverafort #cbcseniornegre2223