Resultat Sènior Masculí Negre 05-11-2022

Victòria del sènior negre contra @cbbalaguer 62-92. Partit correcte dels nostres amb bona actitud i intensitat els dos primers quarts i a l'últim període. El rival oferir poca resistència, però al tercer quart van augmentar la intensitat i nosaltres vam entrar en un cert relaxament que va fer que el Balaguer retallés a dotze la diferència. Els nostres es van tornar a posar les piles i amb una bona defensa i atac vàrem tornar a portar la diferència fins als trenta punts finals. S'han de controlar les baixades de ritme de cara als propers rivals que ens posaran les coses més difícils. Destacar i agrair la col.laboració dels dos júniors (@janmarsol7 i @8_adri_6 ) que els minuts que van jugar demostraren que tenen qualitat per estar amb el sènior. A seguir millorant com a equip. #cbcervera #cerverafort #cbcseniornegre2223