Crònica del cap de setmana 12 i 13 de juny

Premini Femení de la temporada 2020-21

Ja a la recta final de temporada, la majoria dels equips del club van disputar els seus penúltims partits aquest passat cap de setmana.

Victòria del cadet femení per 65-68 davant el líder, el CNTàrrega, partit amb molts alt i baixos en intensitat defensiva que propiciaven bons parcials i mals parcials, finalment però, amb una bona defensa els últims minuts i bones accions ofensives el partit es va decantar cap a Cervera.

El cadet masculí perdia davant el FLleida en un partit en el qual els lleidatans van ser molt superiors sense donar cap oportunitat al cerverins (88-38).

Partit intens del premini femení a casa davant el CBLleida, amb una bona intensitat en defensa però amb falta d'anotació que els hi va fer perdre el partit per un resultat de 22-32.

El premini masculí perdia davant el CNTàrrega per 76-27. També perdia el seu partit el mini masculí davant el Seròs 92-52 i el mini femení davant el CENG Artesa de Segre (9-59).

Guanyava el seu partit a casa l'infantil femení davant el CB Mollerussa per 65-58, en un inici de partit molt igualat fins al 5è quart però que a partir d'aquí i gràcies a una millora defensiva va inclinar la balança cap al Cervera.

Derrotes dels equips grans del club, perdia a Balaguer el júnior femení per 70-45 i el júnior masculí a Lleida davant del Sícoris per 53-49, primera derrota del junior que malgrat un bon inici de partit, el mal encert exterior i la falta de control del rebot no van permetre un joc ràpid fent així que no es pogués guanyar el partit. I finalment victòria del Sènior masculí verd davant l'Almenar per 44-58.