Crònica del cap de setmana 22 i 23 de maig

El Cadet Masculí va guanyar a Pardinyes amb dos triples als últims segons.

Cap de setmana carregat de bàsquet, el premini masculí va perdre a casa davant el Força Lleida per 31-81, en un partit on els cerverins van lluitar fins al final davant un rival superior. Victòria merescuda del premini femení amb una gran defensa i bona actitud davant el CN Tàrrega, 14-38.

Derrotes dels dos equips mini del club, el mini femení perdia davant el CB Balaguer per 7-57 tot i que les cerverines van millorar molt el seu joc respecte altres partits i el mini masculí perdia davant el CB Pardinyes a Lleida. A casa, guanyava l'infantil femení davant l'Artesa de Segre (CENG) per 49-44 en un partit molt igualat.

El cadet masculí guanyava a Pardinyes per 52-55 malgrat tenir poc encert des de la línia de tirs lliures, tot i anar per sota en el marcador durant tota la segona part, dos triples als últims segons van donar-los la victòria. El cadet femení es va desplaçar a Balaguer, on va guanyar el seu partit 34-85 gràcies a una bona intensitat defensiva i enllaçant amb contraatacs efectius.

L'equip júnior masculí va jugar aquest cap de setmana partits d'anada i tornada davant el Cappont. A casa va guanyar per 92-40 en un partit marcat per la rapidesa en atac. A Lleida, victòria dels cerverins per 48-91 en un partit molt brut, amb moltes faltes i joc molt físic. El júnior femení guanyava a Torrefarrera per 55-60 en un partit molt irregular guanyat gràcies a tres triples seguits.

Gran partit del Sènior masculí negre davant del CB Mollerussa en un duel de tornada entre dos equips força joves. Partit impecable dels cerverins, especialment en la velocitat atacant amb uns parcials molt regulars, només una certa relaxació al tercer quart va impedir una victòria encara més àmplia (100-75).Final de temporada amb bones expectatives per la propera.