Crònica del cap de setmana 21 i 22 de desembre

Jugadors i jugadores del Club a les seleccions zonals

Setmana intensa al Club bàsquet Cervera just abans de les vacances de Nadal. Els més petits del club, pollets i escola, van fer cagar el Tió aquesta última setmana d'entrenaments.

Trobada de seleccions zonals de Lleida aquest divendres a Mollerussa, 7 jugadors del Club bàsquet Cervera van ser escollits per formar-ne part, cinc noies i dos nois.

Pel que fa a la competició, derrota del Júnior Masculí a casa del Cappont per 63-50 on els cerverins ho van donar tot malgrat el resultat. Brillant victòria del Cadet Femení Verd a Cappont davant el CB Lleida, que tot i posar-ho difícil no va poder guanyar a les noies de Cervera, 50-72. Victòria també del Cadet Masculí davant el CB Seròs en un molt bon partit, 55-61.

Derrota del Mini Femení davant un CN Tàrrega molt superior a les semifinals del grup 01 per 85-35. Partit perdut del Cadet Femení Negre a Sabadell davant el Sant Nicolau 51-41. Mal cap de setmana per dos dels equips sènior del club. Derrota a casa del Sènior Masculí Negre davant l'Almacelles en un mal partit dels cerverins que han perdut per 59-67 i partit perdut del Sènior Femení a Calaf per 68-58.

El Club Bàsquet Cervera us desitja unes Bones Festes!

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.