Crònica del cap de setmana 14 i 15 de desembre

El Cadet Femení Verd
Després d'un cap de setmana de descans pels equips del Club bàsquet Cervera, el 14 i 15 de desembre es va reprendre la competició.

Els més petits del Club van anar a Lleida a la Trobada d'escoles de bàsquet on, com sempre, van gaudir d'aquest esport amb nens i nenes d'altres clubs de la província de Lleida.

Gran cap de setmana per dos dels nostres equips sènior a la pista del Vallfogona de Balaguer, primer jugava el Sènior Femení en un partit molt igualat i travat fins al tercer quart en què les cerverines van agafar un cert avantatge que els va acabar donant la victòria per 55-58. D'igual manera guanyava el Sènior Masculí Negre contra un rival directe per un resultat de 69-73.

Bon partit del cadet masculí a casa del CB Calaf, amb una molt bona actitud i bon joc col·lectiu que els donava la victòria per 92-42. Victòria també del Cadet Femení Verd que segueix en bona dinàmica de partits guanyats i que treballa per arribar a les primeres posicions de la classificació, partit contra el Tremp a casa amb resultat favorable de 94-49. A casa també guanyava el Júnior Masculí davant el CB Balaguer per 72-67 i en l'últim partit de la primera fase guanyava el Mini Femení a casa del CB Balaguer per 51-71. Només va perdre, a casa, l'Infantil Femení davant el CENG Artesa de Segre per 44-65.