Crònica del cap de setmana 25 i 26 de maig

El Júnior Femení a la final a 4. L'infantil Femení i el Cadet Femení Verd al TIM Andorra.


Ja estem a la recta final de la temporada i pocs partits queden en competició, el Júnior Masculí jugava a Badalona encaixant una derrota per 79 a 51 i el Júnior Femení competia a la Final a 4 al Pas de la Casa (Andorra), on guanyava el primer partit contra el CB Mollerussa per 82 a 74 aconseguint així l'accés a la final, que es va jugar la mateixa tarda contra el Morabanc Andorra, les cerverines van perdre per un sol punt, 67-66, malgrat anar per davant en el marcador durant tot el partit.

Encara queda la final a quatre de l'infantil femení que es jugarà el cap de setmana 1 i 2 de juny a Mollerussa.

També eren a Andorra dos equips del club, l'Infantil Femení i el Cadet Femení Verd al Torneig de bàsquet TIM. L'Infantil Femení jugava els seus partits al grup 1 a Andorra la Vella, al pavelló Joan Alay i quedaven terceres del seu grup, el Cadet Femení Verd va quedar últim del seu grup tot i què van fer un molt bon torneig, la manca de jugadores, només anaven set i les lesions els van passar factura però tant unes com les altres van gaudir molt del bàsquet i van fer equip.

Dilluns van jugar els Veterans del club contra el Cervesàtics de Lleida a casa, van començar amb un bon encert al principi del partit, encaixant quatre triples seguits, però al final van acabar perdent de dos punts.

Aquesta setmana han començat les jornades de portes obertes al Club que s'allargaran fins que acabi l'escola.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.