Crònica del cap de setmana 26 i 27 de gener

L'Infantil Masculí al camp del Força Lleida
Aquest passat dissabte es va celebrar la Nit de l'esport Cerverí, en aquesta vetllada es van guardonar quatre equips del Club Bàsquet Cervera Mobel Linea, el Mini Masculí que va quedar finalista, igual que el Cadet Masculí i el Júnior Masculí, per altra banda el Mini Femení va quedar campió guanyant davant el CENG Artesa de Segre.

Pel que fa a la competició d'aquest passat cap de setmana, derrota del Pre-mini Masculí per 52-69 davant el CENG Artesa, en un partit amb molts alts i baixos que van aprofitar els contrincants per agafar avantatge i acabar guanyant el partit. Segueix en bona línea el Mini Femení Verd que va tancar marcador, a casa, davant el Balaguer (84-34). Bon resultat també del Mini Masculí que s'enfrontava al Tremp a casa seva i que amb una molt bona actitud dels jugadors i una bona defensa guanyava el partit per 42-83. Molt bon partit del Mini Femení Negre davant el PIA Sabadell Blau en un partit molt ajustat en què les cerverines ho van donar tot i van acabar guanyant 75-73.

Guanyava també a casa el Sènior Femení davant el Torrefarrera B per 70-47. Es desplaçava a Lleida l'Infantil Masculí per jugar amb el Força Lleida C al pavelló Barris Nord, en un partit on els cerverins van acabar guanyant per 59-75 però que no es va decidir fins als últims minuts. Per altra banda, l'Infantil Femení perdia a casa davant el Mollerussa Blau per 49-84. També guanyaven a casa el Júnior Femení, que segueix invicte a la lliga, davant el Bellpuig per 55-29 i el Cadet Femení Verd també davant el Bellpuig per 72-28.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.