Crònica del cap de setmana 12 i 13 de gener

Júnior Masculí
Després d'unes merescudes vacances, el Club bàsquet Cervera reprèn la seva activitat organitzant la Final de la Copa Federació Sènior Femenina. En semifinals, es van enfrontar el Lleida i el CN Tàrrega dissabte a la tarda, guanyant el CN Tàrrega, seguidament es van disputar la segona semifinal el CB Cervera i el Vallfogona en un partit en què les de casa no van estar encertades i van perdre per només tres punts. La final la van jugar el CN Tàrrega i el Vallfogona i la va guanyar el CN Tàrrega.

Pel que fa a la resta d'equips del club, dissabte al matí van jugar les Infantils Femenines davant el CB Lleida (PRE) i van guanyar el seu partit per 61-41, seguidament el Cadet masculí davant l'AESE A (Hospitalet) perdent per un contundent 50-94 malgrat la bona actitud dels nois de l'equip local.

Diumenge al matí de victòries al Poliesportiu Francesc Domènec de Cervera, en primer lloc jugava el Cadet Femení Verd que guanyava davant el Tremp en un partit amb un mal començament de les cerverines, però que va anar millorant i que acabava amb victòria per 56-45, seguidament un molt bon partit dels Júniors Masculins davant el Grup Barna A, un partit amb molta intensitat i velocitat en què els jugadors del Club van estar sempre a l'altura i que van guanyar per 72-60 i en l'últim partit del matí, les Júnior Femení guanyaven davant el CB Lleida per 66-48. La mateixa tarda de diumenge, partit del Sènior Masculí Negre que s'imposava al CB Binèfar.

Pel que fa als partits jugats fora de casa, victòria del Mini Masculí a Bellvís per 51 a 49 i victòria també del Sènior Masculí Verd a Artesa de Segre, on malgrat anar amb una plantilla molt curta van guanyar per 47-69. Per altra banda, derrota del Mini Femení Verd davant el Mollerussa Blau per 55-27 i també del Cadet Femení Negre davant el St. Nicolau per 71-45.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.