Crònica del cap de setmana 15 i 16 de desembre

Mini Femení Negre

Aquest passat cap de setmana va ser l'últim de competició abans de les Festes de Nadal. Els més petits del club van anar a l'última trobada d'escoles de l'any, en aquesta ocasió a Torregrossa on s'ho van passar d'allò més bé, destacar que el nostre Pre-mini Femení ja no participarà més a Trobades d'escola, perquè a la segona volta entra a competició.

El Pre-mini Masculí va guanyar el seu partit a Mollerussa per una àmplia victòria, 14-52 en un partit amb poc encert a cistella dels cerverins, però amb un molt bon treball d'equip. Els equips infantils, una de freda i una de calenta, el masculí guanyava a casa davant el Calaf, en un partit complicat en què els rivals no ho van posar gens fàcil però en el que el Cervera es va saber imposar. En canvi, l'Infantil Femení perdia a casa davant el Balaguer degut a les moltes baixes que tenia l'equip.

Mals resultats dels dos equips cadet que juguen a la lliga interterritorial, derrota del Cadet Femení Negre a casa davant el CB Lleida i també derrota del Cadet Masculí a casa del Sant Pere (Terrassa) on malgrat començar guanyant, l'esforç físic i les baixes els van fer perdre el partit en l'últim quart. En canvi, guanyava a casa el Cadet Femení Verd davant el Vallfogona, en un bon partit de les cerverines, tancant marcador per 81-30.

Victòria i cap partit perdut de les nostres júnior, que guanyaven a casa davant el Binèfar per un resultat ajustat, 59-54, però favorable a les de casa. I pel que fa als equips sènior, victòries del Sènior Femení a casa davant el Balaguer B i victòria del Sènior Masculí Negre a Almacelles. Perdia a casa el Sènior Masculí Verd davant el Sícoris.

Les nostres Mini Femení negre es van desplaçar a Les Borges Blanques per jugar la semifinal de la lliga davant la Seu d'Urgell, guanyant per 80-48 en un partit difícil per la pista, a la qual els va costar força adaptar-se per les seves mides, malgrat tot s'han classificat per la final.

El Club bàsquet Cervera Mobel Linea us desitja unes Bones Festes de Nadal.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.