Crònica del cap de setmana 24 i 25 de novembre

Alguns dels participants a la trobada de diumenge
Aquest passat diumenge 25 de novembre es va celebrar la 3a Trobada d'Escoles de Bàsquet a Bellpuig i Cervera. 30 equips de categories Baby, Escola, Pre-mini i Mini van participar a la seu de Cervera entre el pavelló poliesportiu i el polivalent entre les 9h i les 14h. Gran experiència per als més petits del club, des de Pollets fins a Pre-mini, que van disfrutar del bàsquet en una jornada plena de joc i bon ambient on tot va anar rodat.

Pel que fa a la competició, victòria aquest cap de setmana del Cadet Femení Negre davant el Balaguer A a casa per 57-52, també guanyava a casa el Júnior Femení i el Mini Femení Negre, que tancava marcador en un partit amb poca dificultat. El Mini Femení Verd també aconseguia la victòria en un partit molt igualat en què les de Cervera es van desmarcar a l'últim quart. El Cadet Femení Verd també aconseguia guanyar al Torrefarrera a casa per un resultat de 50-47 igual que l'Infantil Femení que guanyava davant el Vallfogona 86-36. Només el Sènior Masculí Verd va perdre a casa en un partit molt lluitat.

Els partits a fora van ser més desiguals, el Cadet Masculí perdia de molt davant un Manresa B molt més fort, igual que el Júnior Masculí que perdia davant el líder de la classificació, el Força Lleida A, també el Mini Masculí va caure davant el Força Lleida C i el Sènior Masculí Negre davant el Balaguer. En canvi, va guanyar el seu partit a fora l'Infantil Masculí davant el Mollerussa Blau. També van guanyar el seu partit a casa, divendres, el Sènior Femení.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.