Crònica del cap de setmana 9 i 10 de juny


Malgrat que els equips del Club bàsquet Cervera Mobel Linea ja han acabat les seves competicions, no deixen de tenir activitat arreu.

Aquest cap de setmana, cinc dels equips del club, els dos equips Mini, l'Infantil Masculí, l'Infantil Femení Verd i el Cadet Femení s'han desplaçat a Vidreres on han participat del Ludibàsquet, un torneig lúdic que va de les 13h del dissabte fins a les 15h del diumenge i on hi ha partits durant totes les hores a part d'activitats múltiples, karaoke, piscina, espectacles i on els nostres jugadors i entrenadors van gaudir d'allò més.

Bona participació de tots els equips, cal destacar el paper de l'equip Infantil Masculí, que va arribar a les semifinals i dels dos equips Mini que es van proclamar campions del Torneig, tant el Mini Femení com el Mini Masculí.

També l'equip Cadet Masculí es va desplaçar a Mollerussa per participar al Torneig ciutat de Mollerussa, on van gaudir molt tot i quedar últims en la classificació. Aquest proper cap de setmana el Club organitza, dins el actes de la Fira de Pa, un Torneig 3x3 per jugadors nascuts entre el 2006 i el 2011, on els equips han d'estar formats com a mínim per un nen o nena no federat. El diumenge al matí hi haurà la Cloenda de la temporada amb moltes activitats per tots els jugadors i jugadores del club.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.