Crònica del cap de setmana 5 i 6 de maig

Els nens i nenes de Pollets i Escola

Cap de setmana important pel Club Bàsquet Cervera, dos dels nostres equips es jugaven poder disputar la final a quatre de les seves respectives categories. El Cadet Femení va perdre l'eliminatòria a Bellvís davant el Balaguer per només tres punts de diferència i el Júnior Masculí guanyava davant el Mollerussa a les Borges Blanques, per 59-49 guanyant així el lloc per jugar la final a quatre el proper cap de setmana al camp del Tremp.

Els més petits del Club, pollets i escola van participar a l'última Trobada a Balaguer on van gaudir de valent jugant al seu esport preferit. Els equips mini, tant el masculí com el femení, van guanyar els seus respectius partits en aquesta jornada i s'encaminen cap a les respectives finals, igual que el Cadet Masculí que amb la seva victòria aquest cap de setmana davant el Cappont és manté líder del seu grup. L'Infantil Masculí i l'Infantil Femení Negre també van guanyar els seus partits però l'Infantil Femení Verd va caure davant els Maristes de Lleida, en un partit amb moltes baixes i molt poca actitud per part de les jugadores.

El Sènior Femení va perdre el seu partit a casa igual que el Sènior Masculí Verd que va perdre davant el Sícoris. Per altra banda, el Sènior Masculí Negre va guanyar davant el segon classificat, la Selva, en un partit en què els de Cervera van remuntar a l'últim quart amb un parcial de 9-25.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.