Crònica del cap de setmana 26 i 27 de maig

Mini Femení campió territorial de Lleida nivell B
Tres activitats principals aquest cap de setmana al Club bàsquet Cervera.

Els equips Cadet, tant el masculí com el femení, es van desplaçar a Andorra per tal d'assistir al TIM bàsquet Infantil i cadet 2018. Tots dos equips van quedar en tercera posició dels seus respectius grups i categoria. Per altra banda, en el concurs de two ball l'Albert Puiggros i el Max Puig es van proclamar vencedors i finalistes la Lídia Gutiérrez i la Núria Sucarrats. La Mireia Puig va ser finalista en el concurs de triples i el David Arumí campió. Molt bona experiència per als dos equips del Club.

Els jugadors i jugadores Mini que durant tot el curs han estat treballant al PDP, van fer la seva trobada final aquest passat diumenge a Blanes, cinc jugadores de l'equip Mini Femení i quatre del Mini Masculí s'hi van desplaçar per jugar els seus respectius partits. També les jugadores infantils que han participat al programa de tecnificació, han estat a Blanes aquest cap de setmana.

En competició, els dos equips Mini van jugar les seves finals a 4. L'equip Mini Masculí es va desplaçar a la Seu d'Urgell, on al matí va jugar les semifinals davant el Pardinyes Lleida negre, al qual van guanyar passant així a la final, que es va jugar el mateix diumenge a la tarda davant el Sedis. En aquesta ocasió els de Cervera van perdre davant un equip intens i dur però no es van rendir en cap moment i van lluitar fins al final. L'equip Mini Femení va jugar la seva final a 4 a casa, en semifinals davant el Masia Farre CB Balaguer al qual va guanyar passant així a la final a la tarda, on es proclamava campió territorial de Lleida B disputant el partit davant un gran CENG Artesa en un partit en que les cerverines ho van donar tot.

També l'equip Sènior Femení va jugar aquest diumenge el primer partit del play out per mantenir la categoria a Olot, amb una plantilla molt curta van perdre el partit per 64-51. Aquest proper diumenge 3 de juny tindran l'oportunitat de tornar-hi a jugar a casa. ​ A partir del dia 4 de juny, el Club bàsquet Cervera obre les seves portes a tots els jugadors i jugadores que vulguin provar aquest esport.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.