Crònica del cap de setmana 19 i 20 de maig

Cadet Masculí
Els equips del Club bàsquet Cervera Mobel Linea van acabant les seves temporades, però encara ens queden partits per gaudir. Aquesta setmana passada, l'equip de veterans es va desplaçar a Almenar on va guanyar el seu partit per 38 a 77.

Els tres equips infantils del club han jugat aquest cap de setmana els seus últims partits de lliga, l'Infantil Masculí perdent a casa davant el Binéfar, primer classificat i quedant 5è classificat amb un equip amb la majoria de jugadors de primer any. Pel que fa als equips infantils femenins, el Verd perdia a casa de La Seu per 63-24 però mantenia una bona actitud fins al final, per altra banda, el Negre guanyava a casa del Boet Mataró per 46-59 quedant en cinquena posició al nivell B-1 de Barcelona.

Els dos equips sènior que encara estaven en competició van perdre els seus partits, el Sènior Masculí Negre jugava el seu últim partit al camp del Cambrils i perdia per 74-61, el Sènior Femení queia a casa davant el Manyenet Reus A en un partit amb molts alts i baixos.

El Cadet Masculí es va desplaçar diumenge a Ordino per disputar la seva final a 4. Guanyava les semifinals davant el Roca Borràs Cappont per 71 a 61 i es plantava a la final el mateix diumenge a la tarda davant l'Andorra. En aquesta ocasió, perdia la final del campionat territorial B de Lleida. ​

Els equips mini també van jugar els seus últims partits de lliga, el Femení va guanyar al CB Balaguer per 50-52 quedant primer classificat i el Mini Masculí va perdre davant el Sedis. Tant el Masculí com el Femení jugaran aquest proper cap de setmana les finals a quatre, el Mini Femení a Cervera i el Mini Masculí a La Seu d'Urgell.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.