Crònica del cap de setmana 12 i 13 de maig

Sènior Femení
Cap de setmana d'emocions al Club bàsquet Cervera. Dos equips han jugat les seves finals a quatre, en primer lloc va jugar l'equip Pre-mini Femení la semifinal a Almenar, davant el CENG Artesa i no va poder obtenir la victòria, per altra banda, l'equip Júnior Masculí, quart classificat, va disputar la semifinal amb el primer classificat, el Tremp i la va guanyar per 46 a 49, cosa que li va permetre jugar la final davant el Cappont. En aquesta ocasió, el Cervera va caure per 60-69 en un partit on no van saber atacar la defensa en zona de l'equip rival. Victòries dels equips mini del Club. El Mini Femení guanyava el CB Tremp tancant marcador a casa,  i es situa primer del seu grup pendent de guanyar la propera setmana i mantenir el lloc per poder jugar la final a quatre a camp propi.

També va guanyar el seu partit el Mini Masculí al camp del Bellpuig per 58-101, l'equip segueix avançant cap a la final a quatre, ara mateix com a segon classificat però amb la possibilitat de quedar primer si guanya el Sedis el proper cap de setmana. Victòria també de l'Infantil Masculí al camp del Bellpuig per 60-73. No van tenir tant encert els equips infantil femenins que van caure davant els seus rivals a Cervera, l'Infantil Femení Verd davant el CB Calaf i el Negre davant el CB Mollet. El Sènior Masculí Negre perdia davant el CB Borges per 83-74.

Malgrat ser només set jugadores, victòria del sènior femení per 58-60 al camp del CB IPSI A (Barcelona), en un partit molt important, amb un rival directe a la part baixa de la classificació, un partit molt igualat fins al final però que amb una gran actitud de les cerverines, una defensa impecable i una lluita mantinguda durant tot el partit, aconseguien guanyar i mantenir la possibilitat de no perdre la categoria.

Final a quatre aquest proper cap de setmana del Cadet masculí al camp de l'Andorra B.