Crònica del cap de setmana 28 i 29 d'abril



Aquest cap de setmana, 27, 28 i 29 d'abril els equips Mini i Infantil (excepte l'Infantil Femení Negre) han participat al TIM Andorra 2018, un torneig que ja forma part dels clàssics del Club Bàsquet Cervera Mobel Linea; jugadors, entrenadors i pares formen una gran família en què la convivència, el companyerisme, el fer equip i club són el principal objectiu. En aquesta ocasió, l'equip Mini Femení jugava els seus partits al Pavelló Joan Alay d'Andorra la Vella i va quedar 6è classificat del seu grup, enfrontant-se a bons equips i lluitant en tot moment. L'Infantil Masculí va començar amb mal peu el torneig, perdent el seu primer partit, al següent partit va perdre per la mínima, només d'un punt i al seu últim partit va guanyar al seu rival, progressió ascendent durant el torneig. L'Infantil Femení Verd va guanyar el primer partit còmodament i els altres dos, malgrat una molt bona actitud i bon treball d'equip, els va perdre davant rivals molt forts. El Mini Masculí, tot i tenir una plantilla petita, només amb 7 jugadors, i jugadors convalescents, es va proclamar vencedor del seu grup en no perdre cap dels quatre partits que va disputar al Pavelló d'Encamp, molt bon joc d'equip, il·lusió, lluita i esforç van fer d'aquest equip un equip campió.

Per altra banda, tres dels quatre equips que el club va portar al TIM van tenir jugadors finalistes en el concurs de triples, l'Adrià Pedrós del Mini Masculí, l'Albert Albareda de l'Infantil Masculí i l'Aura Mata de l'Infantil Femení Verd i MVP del grup Mini Masculí, Kiril Bonjoch.

Aquest cap de setmana només van jugar en competició: el cadet masculí, que es va imposar a l'Alpicat per 44-85 i així es col·loca líder provisional, el Sènior Masculí Verd, que va perdre al camp del Torrefarrera, el Sènior Masculí Negre que va guanyar a casa del Balaguer per 60-65 i el Sènior Femení, que va disputar dos partits a casa, el primer davant el Morell i el segon davant el Sese perdent els dos.

També el cadet femení va disputar un amistós a casa davant el Vilatorrada amb victòria de les cerverines.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.